Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

5η ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΡ.Σ.Ο.Ε.

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 5η Έκθεση Ιστορικών Οχημάτων στο Άργος. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη τόσο από εκθέτες όσο και από τον κόσμο που ήρθε για να δει από κοντά τις ομορφιές κάποιων άλλων εποχών.

Αυτοκίνητα, μηχανές και ποδήλατα έστεκαν στην πλατεία αγέρωχα κόντρα στο χρόνο, δηλώνοντας ότι τα προσόντα και τη δυνατότητα να θαυμάζονται από όλες τις ηλικίες. Στο καθένα από αυτά μπορούσε κάποιος να δει την αγάπη και το μεράκι του ανθρώπου που το συντηρεί. Ήταν όλα όμορφα και δύσκολα μπορούσε κάποιος να ξεχωρίσει το καλύτερο. Για αυτό και συγχαρητήρια σε όλους τους εκθέτες-ιδιοκτήτες, οι οποίοι βραβεύτηκαν είτε με κύπελλο είτε με αναμνηστικό μετάλλιο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το "Jazz" για την άψογη παρουσία του στην έκθεσή μας. Οργανώνοντας το χώρο του και σε συνεργασία με την "Corona" προσέφεραν άφθονη μπύρα και χαμόγελα σε συμμετέχοντες και μη. Ευχαριστούμε, επίσης, και τον "Drtv" για την τηλεοπτική του κάλυψη.

Τέλος ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή τους, ευχόμαστε να είμαστε όλοι καλά και να δώσουμε ραντεβού στην επόμενη εκδήλωση με τη σφραγίδα του ΑΡΣΟΕ.

Δ.Σ. ΑΡΣΟΕ

Φωτογραφίες πριν την έναρξη της έκθεσης και κατά τη διάρκειά της: