Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

5o ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ (10-11 Νοεμβρίου)

Άλλος ένας αγώνας του ΑΡΣΟΕ τελείωσε με απόλυτη επιτυχία, παρόλο που το Σαββατοκύριακο υπήρξαν δύο θλιβερά γεγονότα που επηρέασαν την ψυχολογία μας. Κατ' αρχήν δίνουμε συλλυπητήρια για το θάνατο της μητέρας ενός μέλους του ΑΡΣΟΕ και κατά δεύτερον στην οικογένεια ενός νέου συνανθρώπου μας που έφυγε από τη ζωή ξαφνικά μετά από ατύχημα.

Το 5ο Ιστορικό Ράλλυ Αργολίδος ξεκίνησε από το Σάββατο το βράδυ 10 Νοεμβρίου στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Άργος (Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Άργους-Μυκηνών και την ΚΕΔΑΜ για την παραχώρηση της πλατείας και την χορηγία τους). Στην πλατεία πραγματοποιήθηκε μεγάλη έκθεση ιστορικών οχημάτων (αυτοκινήτων, μηχανών και ποδηλάτων). Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κατά πολύ τις προσδοκίες μας (74 αυτοκίνητα, 19 μηχανές, 21 ποδήλατα) και η πλατεία γέμισε από ιστορικά οχήματα, το ένα ομορφότερο από το άλλο. Η επισκεψιμότητα ήταν μεγάλη και όλοι οι επισκέπτες ήρθαν σε επαφή με πολιτιστικά στοιχεία του παρελθόντος. Ήταν εμφανές το ενδιαφέρον που έδειξαν και φυσικά σαν αποτέλεσμα ήταν το να ρωτούν πως θα μπορούσαν να ασχοληθούν με το χόμπι αυτό.

Την Κυριακή στις 11 Νοεμβρίου (10:00πμ) ξεκίνησαν τα αυτοκίνητα από την πλατεία του Αγίου Πέτρου για το αγωνιστικό κομμάτι του 5ου Ιστορικού Ράλλυ Αργολίδος. Εδώ θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι τρία πληρώματα εκκίνησαν κανονικά τον αγώνα αλλά στην πορεία σταμάτησαν γιατί τους καλούσε το θλιβερό καθήκον των προαναφερθέντων γεγονότων. Τα αυτοκίνητα κινήθηκαν από το Άργος και μέσα από όμορφες διαδρομές κατευθύνθηκαν στην Παλαιά Επίδαυρο. Εκεί έγινε ανασυγκρότηση των αυτοκινήτων και μετά από μια ώρα ελεύθερου προγράμματος ξεκίνησε τ δεύτερο σκέλος με προορισμό και τερματισμό στο Άργος. Ύστερα από έναν ωραίο αγώνα με απαιτητικές ειδικές πραγματοποιήθηκε γεύμα και απονομή των κυπέλλων στο Restaurant Ernesto. 

Ευχαριστούμε τις φίλες λέσχες ΕΛΚΑ, ΣΦΙΠΟΠ και ΕΛΚΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΙΓΙΟΥ, τους μεμονωμένους συμμετέχοντες και ειδικά τα μέλη μας που μας τίμησαν με την συμμετοχή τους. Επιπλέον ευχαριστούμε τους χορηγούς μας Δήμος Άργους-Μηκυνών, ΚΕΔΑΜ, ΤΥΠΟΦΩΤ Κοσκινάς Σάκης, FORTHNET Σπανός Βασίλειος, ΠΙΝΔΟΣ Τσάμης Νικόλαος και ΣΙΑ, KARCHER Σελλής Σωτήριος, AUTO CLUB Ντούλιας Ανδρέας. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους παράγοντες και κριτές του αγώνα, οι οποίοι συντέλεσαν στην ομαλή διεξαγωγή και επιτυχία του.

Σας δίνουμε ραντεβού στην επόμενη εκδήλωσή μας...

Ευχαριστούμε πολύ,
ΔΣ ΑΡ.Σ.Ο.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου