Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

6ο ΕΑΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΑΡΓΟΥΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Άλλος ένας αγώνας του ΑΡΣΟΕ έφτασε αισίως στο τέλος του. Το πρωί της Κυριακής τα πληρώματα μαζεύτηκαν στο "Art Factory" και αφού χάζεψαν τα πανέμορφα εκθέματα, εκκίνησαν με προορισμό το Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης της Ν. Επιδαύρου, "το Νερόμυλο". Εκεί έγινε ανασυγκρότηση μετά από 50 αγωνιστικά χιλιόμετρα των 4 ειδικών διαδρομών. Μετά από μια στάση για καφέ, ακολούθησαν άλλα 50 αγωνιστικά χιλιόμετρα με 4 ακόμα ειδικές διαδρομές. Οι 4 από τις 8 ειδικές πραγματοποιήθηκαν με λίγο πολύ ίδια ΜΩΤ για τους αργούς και τους γρήγορους, ενώ οι άλλες 4 οι οποίες ήταν ειδικές μικρών χιλιομετρικών αποστάσεων και συγκεκριμένα αναβάσεων, υπήρξαν αρκετά γρήγορες για τους κόκκινους και σχετικά αργές για τους πράσινους.

Οι αγωνιζόμενοι έμειναν ευχαριστημένοι και αυτό φάνηκε και στην απονομή που διεξήχθη μετά από το γεύμα στο "Kolizeras restaurant" στις Μυκήνες. Οι τρείς πρώτοι κάθε κατηγορίας βραβεύτηκαν με κύπελλα, ενώ και οι υπόλοιποι των κατηγοριών βραβεύτηκαν με μετάλλια.

Ευχαριστούμε τα μέλη μας και τα πληρώματα των λεσχών ΣΙΣΑ, ΣΦΙΠΟΠ, ΕΛΚΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΙΓΙΟΥ και AC3, που στηρίξατε τον αγώνα με τη συμμετοχή σας.

Ραντεβού στην επόμενη εκδήλωση της λέσχης.

Δ.Σ. ΑΡ.Σ.Ο.Ε.

Αποτελέσματα ανά κατηγορία:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου