Κυριακή, 4 Μαΐου 2014

2η ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ - 4/5/2014

Σήμερα στις 4 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η εξ αναβολής, λόγω καιρικών συνθηκών εκδήλωση "2η Περιήγηση Κλασσικών Ποδηλάτων" από τον ΑΡΣΟΕ.

Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη για ακόμη μια φορά. Οι δρόμοι του Άργους γέμισαν με μεγάλους και μικρούς αναβάτες και κορναρίσματα από καραμούτζες που θύμιζε έντονα το όμορφο παρελθόν. Ποδήλατα άριστα ανακατασκευασμένα ξεκίνησαν από την Πλατεία Δερβενακίων στο Άργος και μέσα από μια ωραία διαδρομή έφτασαν στην πλατεία Κουρτακίου. Ανάμεσά μας και ένα ποδήλατο από τον Πύργο το οποίο κατέχει διεθνές δίπλωμα γνησιότητας. Ανήκει στον κ. Γκούβερο ο οποίος με άλλους δύο φίλους του με ποδήλατα μας τίμησαν από τη λέσχη του ΣΦΙΠΟΠ.

Στην πλατεία περίμενε τους αναβάτες ένας μπουφές με εδέσματα από το αρτοποιείο "Αρτόπολις", χυμοί, νερά και παγωτά για να τους ξεκουράσουν. Συγχρόνως ξεκίνησε δεξιοτεχνία για αυτούς που είχαν το σθένος και την όρεξη να συναγωνιστούν μεταξύ τους. Φυσικά το γέλιο και τα πειράγματα ήταν πολλά. Όλοι έμειναν ευχαριστημένοι και έδωσαν ραντεβού για το Σεπτέμβριο για την "1η Συνάντηση Κλασσικών Ποδηλάτων και Μοτοσυκλετών Αργολίδος".

Ο ΑΡΣΟΕ ευχαριστεί το αρτοποιείο "Αρτόπολις" για την ευγενική χορηγία του, τον κ. Καράμπελα που μας τίμησε με την παρουσία των ποδηλάτων του, τον ΣΦΙΠΟΠ που είναι κοντά μας σε κάθε εκδήλωση, την Ο.Κ.Π.Α., καθώς και όλους τους φίλους συμμετέχοντες.

Δ.Σ. ΑΡΣΟΕΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου