Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

7o ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

Το "7ο Ιστορικό Αργολίδος", τελευταία εκδήλωση στο ετήσιο πρόγραμμα του ΑΡΣΟΕ για το 2014, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Νοεμβρίου με απόλυτη επιτυχία.

Σαρανταεννέα πανέμορφα ιστορικά αυτοκίνητα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου στην Κόρινθο. Αφού θαυμάστηκαν και γοήτευσαν τους περαστικούς που συγκεντρώθηκαν εκεί, ξεκίνησαν για το πρώτο σκέλος της διαδρομής. Την εκκίνηση έδωσε ο δήμαρχος Κορινθίων κος Πνευματικός τον οποίο και ευχαριστεί ο σύλλογος για την παρουσία και την αμέριστη συμπαράστασή του στην εκδήλωση.

Τα συμμετέχοντα πληρώματα αφού διένυσαν διαδρομές ενδιαφέρουσες και πολύπλοκες, επέστρεψαν στην Κόρινθο για ανασυγκρότηση. Μετά από μια ολιγόωρη ανάπαυλα έφυγαν για το δεύτερο σκέλος με ακόμη πιο ενδιαφέρουσες και δύσκολες διαδρομές και τερμάτισαν στο Σολομό, στο εστιατόριο Κατάι όπου τους περίμενε ξεκούραση και πλούσιο γεύμα. Εκεί μέσα σε ένα κλίμα φιλικό, χαμογελαστό και ευχάριστο λόγω οίνου............. και καλής παρέας, έγιναν οι απονομές στους νικητές όλων των κατηγοριών, δόθηκαν πλακέτες στους χορηγούς υποστήριξης, τιμητικές πλακέτες σε βετεράνους οδηγούς καθώς και αναμνηστικά μετάλλια στους αγωνιζόμενους.

Ευχαριστούμε εκτός του δημάρχου Κορινθίων, το Λιμενικό Ταμείο για την παραχώρηση του λιμένος, τον κ. Ασημάκη (Ανταλλακτικά Ασημάκης), τον κ. Πιτσάκη (Ι. ΚΤΕΟ), τον κ. Κοσκινά (Μηχανήματα Φωτοαντιγράφων και Φωτοτυπιών Τυποφώτ), για την ευγενική χορηγία τους. Ακόμα θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας (ΑΛΑΚ) για τη συμμετοχή της και την υποστήριξή της στη διοργάνωση, τον εμπορικό σύλλογο Κορινθίων, Motor Oil Hellas και τον κ. Καράμπελα (Αφοί Καράμπελα-Ποδήλατα-Μοτοποδήλατα) για την όμορφη παρουσία της συλλογής των ιστορικών ποδηλάτων του στο χώρο της εκκίνησης.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, αγωνιζόμενους, κριτές και φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τη βοήθειά τους. Ελπίζουμε η νέα χρονιά να είναι το ίδιο ενδιαφέρουσα, το ίδιο αγωνιστική και να είμαστε όλοι υγιείς για νέες συναντήσεις.

ΔΣ ΑΡΣΟΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου