Τρίτη 29 Μαΐου 2018

4η ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στις 27 Μαίου 2018 πραγματοποιήθηκε η "4η Περιήγηση Κλασσικών Ποδηλάτων" από τον ΑΡΣΟΕ με μεγάλη επιτυχία. Εξηνταοκτώ (68) ποδηλάτες με αφετηρία την κεντρική Πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος ξεχύθηκαν με τις κόρνες τους και τις καραμούτζες τους στο δρόμο με κατεύθυνση τα χωριά του Άργους. 

Ύστερα από μία διαδρομή μερικών χιλιομέτρων έγινε στάση στο χωριό Ήρα όπου ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος πρόσφερε κέρασμα στους συμμετέχοντες, ενώ ο πρόεδρος του ΑΡΣΟΕ κ. Σελλής έδωσε αναμνηστική πλακέτα στην πρόεδρο του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Ήρας. 

Στη συνέχεια οι ποδηλάτες κατευθύνθηκαν στην πλατεία Κουρτακίου, όπου μας καλοσόρισε ο πρόεδρος της κονότητας και μας προσέφερε νεράκια, χυμούς και γλυκές λιχουδιές σε όλους τους συμμετέχοντες. Συγχρόνως ξεκίνησε δεξιοτεχνία για αυτούς που είχαν το σθένος και την όρεξη να συναγωνιστούν μεταξύ τους. Φυσικά το γέλιο και τα πειράγματα δεν έλειψαν. Κατόπιν έγινε απονομή βραβείων στους νικητές και απονομή αναμνηστικών σε όλους τους συμμετέχοντες.

Αξίζει να σημειωθεί πως και φέτος στην "4η Περιήγηση Κλασσικών Ποδηλάτων" συμμετείχαν ποδηλάτες μικροί και μεγάλοι από το Κιάτο Κορινθίας, τους οποίους και ευχαριστούμε. 

Ο ΑΡΣΟΕ ευχαριστεί τον Σύλλογο Ήρας και τον πρόεδρο Κουρτακίου κ. Θ.Δαγρέ, καθώς και όλους τους φίλους συμμετέχοντες.


Δ.Σ. ΑΡΣΟΕ




























































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου