Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018

10o ΕΑΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΑΡΓΟΥΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το "10ο Εαρινό Ράλλυ Άργους" πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στις 24/6/2018 σε συνδιοργάνωση με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Άργους-Μυκηνών(ΚΕΔΑΜ). Άλλος ένας άγωνας που με την υπογραφή του ΑΡΣΟΕ τελείωσε με επιτυχία.
Τα πληρώματα (46 από τα 47 εκκίνησαν) συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Δημοκρατίας (Λαική Αγορά Άργους) στο Άργος και από την αρχή φάνηκε η πολύ καλή έκβαση του αγώνα (χαμόγελα, πειράγματα και φιλική ατμόσφαιρα μεταξύ των συμμετεχόντων). 
Τα αυτοκίνητα ξεκίνησαν και διανύοντας γραφικές, ενδιαφέρουσες και απαιτητικές διαδρομές τερμάτισαν το πρώτοο σκέλος του αγώνα στην Π. Επίδαυρο, όπου έγινε ανασυγκρότηση για ξεκούραση των πληρωμάτων. Το δεύτερο σκέλος ξεκίνησε από Π. Επίδαυρο (με δύο πληρώματα να ''εγκαταλείπουν'' λόγω ουζοκατάνυξης και να πηγαίνουν απευθείας στον τερματισμό) και τα πληρώματα διανύοντας εξίσου όμορφες και ενδιαφέρουσες διαδρομές, τερμάτισαν στο Κεφαλάρι Άργους όπου πραγματοποιήθηκε γεύμα, βράβευση και δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια σε όλους.
Το γεύμα πραγματοποιήθηκε με ζωντανή μουσική (επιμέλεια του κου Ιορδάνογλου) και το ευχάριστο για εμάς ήταν τα χαμόγελα, η ζεστασιά και η πολύ ευχάριστη συνύπαρξη όλων των πληρωμάτων. 
Ευχαριστούμε πολύ τις φίλες λέσχες-ομάδες (ΦΙΛΠΑ, ΑΛΑΚορινθίας, ΣΦΙΠΟΠ, ΣΙΣΑ, Scuderia Triskelion, AC3, ΦΙΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, ΛΑΣπάρτης, ΑΛΜΑ 4χ4 Ναυπλίου) για τη συμμετοχή τους, καθώς και τους προέδρους των ΕΟΦΙΛΠΑ, ΦΙΛΠΑ και ΑΛΑΚ για την τιμή που μας έκαναν. 
Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας:
Κατ' αρχήν την ΚΕΔΑΜ Άργους για την χορηγία τους και την εκπροσώπησή τους από την κα Δήμα-Πετροπούλου Ελισάβετ, τον όμιλο Λυμπέρη, το Ιδιωτικό Κτέο Αργολίδας Autovision με τον εκπρόσωπό τους κ Δραντάκη Σπύρο, τον κ Κατσίλα Ι. (ελαστικά), τον κ Χατζόπουλο Α. (συνεργείο αυτοκινήτων), τον κ Δούρο Αναστάσιο (ιδιοκτήτη καταστήματος ανδρικών και γυναικείων ενδυμάτων) για την χορηγία δώρων στο πρώτο γυναικείο πλήρωμα, τον κ Κοσκινά Α. (ιδιοκτήτη Τυποφώτ), τον κ Καραχάλιο (ηλεκτρολογικά υλικά), τον κ Αγγελόπουλο (συνεργείο αυτοκινήτων), τον κ Ντούλια Α. (ιδιοκτήτη Auto Club Ντούλια), τον κ Καράμπελα (ιδιοκτήτη των Ψυγεία Καράμπελα Iceman), τον κ Σελλή Σωτήριο (εμπόριο βιομηχανικών ειδών).
Ευχαριστούμε όλους τους κριτές και χρονομέτρες που ήταν άψογοι και πάντα πρόθυμοι και χαμογελαστοί καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, μιας και χωρίς αυτούς τους ''αφανείς ήρωες'' όπως όλοι ξέρουμε αγώνες δεν γίνονται.
Τέλος ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες, γιατί χωρίς την ενεργή συμμετοχή τους δεν θα γινόταν εκδήλωση και τους δίνουμε ραντεβού για τον επόμενο αγώνα μας.

ΔΣ ΑΡΣΟΕΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Κατηγορία Γενικής

Κατηγορία Ε


Κατηγορία F


 Κατηγορία G1

 Κατηγορία G2

Κατηγορία Group1

Κατηγορία Group2
Κατηγορία Group3
Κατηγορία Group4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου